Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Klättra, kräla, kasta. Kanonkul!

  11 oktober 2014

  Nämen hejsan hej din lilla rackare, där står du på knä och försöker dra dig upp… Jag blev lite förvånad när jag klev in i sovrummet och såg hur Kevin försökte ta sig ur sängen. Det var precis som om han visste att han gjorde något han inte borde. Han såg sådär gulligt skyldig ut. Den där blicken kommer jag antagligen att få tampas med några gånger och jag har svårt att se hur jag någonsin ska kunna bli arg på min lilla sparv. Hur som helst så blir det till att sänka sängen i helgen och när vi ändå håller på, kör vi barnlås på ”farliga” skåp och luckor i köket också.

  Annons
  IMG_6365.JPG

  Frihet! Nja inte riktigt än.

  Det hör inte längre till vanligheten att man hittar Kevin där man satt honom. Trots att han inte kryper tar han sig framåt, bakåt, runt och under. Hur det går till vet jag inte riktigt, han har ingen riktig teknik, men någon form av krälvariant är det kanske.

  IMG_6364.JPG

  Det var tydligen roligare att ligga under lekmattan, än att sitta på den.

  Det är precis som om han har lärt sig att leka nu. Det är jättestor skillnad på bara några veckor. Då, satt han mest och tittade på alla grejer. Nu, slängs det leksaker åt alla håll, bankas och stojas. Man ser hur kul han har det, och jag har lika kul. Jag menar, vem gillar inte att leka hela dagarna. Mer lek åt folket.

  IMG_6329.JPG

  Man blir glad när man får leka.

   

  IMG_6326.JPG

  Mer lek.

  IMG_6367.JPG

  Men man blir också trött av att leka. Svintrött.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar