Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Klätterapa och koll på lampan.

  14 december 2014

  Om man inte kan gå runt bordet för att komma till mamma och pappa, får man väl klättra över. Än så länge går det inte riktigt hela vägen, han är centimeter ifrån att få upp knät. Så det är absolut inte långt borta och jag ger mig tusan på att jag hittar honom uppe på vardagsrumsbordet innan jul.

  Annons

  IMG_7104.JPG

   

  Jag fattar inte riktigt hur det har gått till, men helt plötsligt vet Kevin vart lampan är. Jag har nog aldrig sagt ”vart är lampan” och pekat på den, inte T heller. Det måste vara våra barnvaktande familjemedlemmar som lyckats med detta. Jättekul. Frågar man Kevin vart lampan är, tittar han upp och ibland bjuder han även på att peka mot lampan. Jag inser att jag varit rätt dålig på att berätta för Kevin vad allt är och heter. Jag har fastnat på titt-ut-leken. Men jag får bli bättre. Från och med nu är det Vart är-leken som gäller. Vart är…mamma, pappa, Kevin, näsan, munnen, ögat, örat, bilen, kissen, pippin…

  Vart är lampan? Dääääär!

  Vart är lampan? Dääääär!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar