Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Klumpen i magen när dagis ringer.

  26 september 2016

  Peppar, peppar. Det har inte hänt många gånger under vårt första dagisår och det har aldrig varit något allvarligt. Men när mobilen ringer och ”Dagis” kommer upp på displayen, då stannar hela ens värld. Trots att man är snabb med att svara har tankarna redan hunnit skena iväg och man föreställer sig alla möjliga olyckor. Peppar, peppar. Det har hittills bara varit samtal om en hängig, förkyld och febrig liten kille som borde bli hämtad tidigare. Precis ett sådant samtal fick jag idag. Lyckan att det ”bara” var lite feber kändes som rena vinsten. Det kändes som ett sånt litet problem att jag efter samtalet, insåg att jag nog lät lite arrogant och att det nog lät som att jag tog väldigt lätt på att han inte mådde bra. Att jag tyckte att det var tramsigt att ringa för lite feber. Det var inte så jag menade. Jag blev ju bara glad över att det inte var något mer allvarligt.

  Annons

  Peppar, peppar. Jag hoppas verkligen aldrig att jag får uppleva ett jobbigt samtal från dagis och jag hoppas verkligen att ingen annan heller får det. Ens barn är det dyrbaraste man har och inget gör så ont i hjärtat som när de inte mår bra. Imorgon kör vi en hemma-och-kurera-sig-dag med mycket mys, filmmaraton, täcke i soffan och glass i stora lass. Jag skulle inte bli förvånad om han snart inser att det är när man är sjuk som man får precis som man vill. Utan att tjata. Men det får det vara värt. Vad gör man inte för att de små ska må bra och vara glada 😉

  Spara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar