Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Konsten att slå ihjäl en hel dag.

  5 september 2014

  – Vilken tid kan du komma?
  – När som helst!

  Jag är just nu den perfekta kunden hos alla som kräver att man bokar en besökstid. Jag är hål-fyllar-kunden. Kunden som gör att dagen flyter bättre och som kan ta tiderna som ingen annan vill ha. Tiderna mitt på dagen och som stökar till det för alla som jobbar, funkar finfint för mig. Det betyder såklart också att jag aldrig heller har problem att få tid snabbt. Jag behöver inte vänta en månad för att hitta en tid som passar, jag kan för det mesta komma redan nästa dag. Nackdelen är att de kund-ovänliga-tiderna, gör att det lätt går åt en hel dag för ett besök. Man hinner knappt göra något innan och ingenting efter. Poff! så har hela dagen gått åt för ett besök hos läkaren, bilmecken, sjukgymnasten eller frissan. Men vad gör det, det kommer ju en ny dag imorgon.

  Annons
  IMG_5971.JPG

  Sova nu… absolut inte!

  Det enda som kan vara lite knepigt när man ska på ”besöken”, är vad jag ska göra av Kevin… Har jag ingen som kan se efter honom precis då (vilket är svårt eftersom alla jobbar), så gäller det att försöka tajma hans sovstund. Oftast misslyckas det totalt. Oftast somnar han för tidigt och vaknar när man kliver över tröskeln, eller så sovstrejkar han, för att när besöket är klart, tokdäcka i flera timmar. Men man blir grym på att multitaska och jag kan nog göra det mesta med en bebis i knät, under armen eller i vagnen. Visst, kaoset visar sig ibland och jag har förstått att man som mammaledig är lite svettig precis hela tiden. But I love it! Skulle inte byta bort mitt svett mot någonting annat i hela världen.

  IMG_5967.JPG

  Så, nu kan jag sova i lugn och ro.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar