Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Köpcentrum-häng och amningsrumsvänner.

  7 november 2014

  Att köpcentrum kryllar av människor som skjuter en barnvagn framför sig, är inte konstigt. Man behöver inte bry sig om vädret, kan få lagad/varm lunch, gott kaffe, man kan uträtta alla typer av ärenden, man kommer hemifrån, har nära till toalett, kan vara först på plats när rean startar och man kan dra sig undan och få lugn och ro i amningsrummet. Det är här vi möts. Vi mammor. Det är här vi samlar energi för att möjliggöra ytterligare ett par timmar med fönstershopping. Även fast jag har slutat att amma,  går jag dit för att värma Kevins mat och för att han ska få lite matro.

  Annons
  IMG_6260.JPG

  Känner oss som hemma. Sickla Köpcentrums lilla men goa amningsrum.

  IMG_6259.JPG

  Matdax i lugn och ro.

  Ett bra amningsrum = ett mammasmockat centrum. Trots att många föräldralediga har en begränsad budget, är spenderabyxorna alltid på (i smyg). Köpstopp kan snabbt förvandlas till måste-köp om tristessen blir för stor eller om den höga rea-procenten gör att det är ett ekonomiskt brott att inte köpa.

  IMG_6263.JPG

  Win win i provrummet. Jag testar reaplagg, Kevin leker.

  IMG_6262.JPG Mössmodell.[

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar