Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Krypande sömngångare.

  21 december 2014

  Dunk. Bonk. Pang. Det är knappt att jag överdriver när jag säger att jag är uppe typ 78 gånger per natt, för att lägga Kevin till rätta i sängen. Han kryper i sömnen. Bökar och stökar. Men att krypa runt i en spjälsäng tar en inte så långt. Oftast vaknar jag av att han gnyr eller gråter för att han har krupit in i spjälorna eller tryckt in sig i ett hörn. Ibland hittat jag honom på alla fyra, ibland sittandes, ibland ståendes. Sällan är han helt vaken. Blicken är tom, förvirrad och trött. Men så fort jag lägger honom ner igen, somnar han (om han nu ens var vaken).

  Annons
  Gå i sömnen

  Sover huller som buller. Ibland somnar han till och med i krypposition, på alla fyra. Knas.

  Jag vet inte om man räknar detta till att han ”går” i sömnen, men något håller han på med i alla fall. Jag har googlat ämnet en del men inte hittat något klockrent som stämmer in. Hoppas bara att det går över snart så att man får sova lite längre än ett par timmar åt gången. Borde köpa en mirakelansiktskräm i julklapp till mig själv, för det blir inte mycket skönhetssömn just nu. Zzzzz

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar