Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Kulor utan klirr. DIY julgransdekorationer i papp.

  21 december 2015

   

  DIY julgranskulor i papper.

  Enkelt, lagom pillrigt och snyggt slutresultat. Pappersjulgranskulor blev årets julpyssel. Nu valde jag kanske inte det mest juliga temat på mina kulor, men när de hänger i granen är det omöjligt att inte få jul-feeling.

  Annons

  Sparsmakad dekoration men juligt ändå.

  Det här är ett pyssel som inte kräver så mycket material. Man behöver bara fint lite tjockare papper (scrapbooking) gärna med mönster på båda sidorna, ståltråd, tång, flörtkulor/träkulor och snöre. Sen är det bara att klippa remsor och börja knåpa.

  Den finaste dekorationen kom Kevin hem med igår, och den fick bli ”stjärnan”. Det är inte alla som har en toarulle i grantoppen.

   

  Stjärnan på toppen made by K. Man kan göra mycket med toarullar.

   

  K kom också hem med en teckning men jag är mycket tveksam till att han har gjort den själv. Fotavtrycket är nog hans, det vore skumt att ha en annan unges fot på väggen, men öga, näsa, mun och hatt känns lite för avancerat. Dagisfröken har nog varit med och duttat lite skulle jag tro…

   

  Snögubbe fotavtryck.

  Men kul idé att göra snögubbe av foten. Den åkte upp direkt i Kevins lilla rum/vrå. Jag minns att någon har sagt att man borde ha teckningar och tavlor i barnens ögonhöjd, inte oss vuxnas, därav den något låga höjden.
  Inspirationen till pappersjulkulorna  hittade jag här www.bystephanielynn.com

  och där finns även instruktioner. Gjorde inte exakt som det beskrivs där, men nästan.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar