Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Kvällsbäbis.

  12 oktober 2014

  Klockan är över 22:00 och här hemma finns två söndagssega föräldrar och en superduperpigg bäbis. Och det är inte första kvällen det ser ut så här. Vad är det frågan om? Har han vänt på sitt lilla bäbisdygn? Har han blivit en kvällsbäbis? Hur gick det här till? Vi har såklart försökt att natta honom x antal gånger redan, men energin är för stark. Han slänger sig hit och dit, klättrar, kämpar, leker och skrattar. Det är full jäkla sula helt enkelt.

  Annons

  IMG_6444.JPG

  Visserligen, kliver man inte upp förrän 8:30 på morgonen är det kanske inte så konstigt att man är pigg på kvällen. Tro nu inte att vi sover hela natten, utan vi är uppe 1-3 gånger för lite napptapp, tröga pruttar, full blöja och ibland hungrig mage.

  IMG_6317.PNG

  Jag fick ett sånt där infomail igenom med lite bäbisinfo och denna gång stod det om hur mycket bäbisar ska sova i olika åldrar. Enligt denna tabell så ska Kevin sova 14 timmar/dygn. Inte ens chans! Sju, max. Nä så lite sover han såklart inte på ett helt dygn, men jag kan inte tänka mig att det är över 10. Eller… Känns det bara som att det är få timmar för att sömnen alltid blir upphackad och avbruten. Jag måste räkna. Från och med att han somnar ikväll och 24 timmar framåt. Snart får vi se om det är dags att börja sov-träna med Kevin. Har jag tur behöver vi kanske inte kliva upp förrän klockan 10 på morgonen, för att få ihop våra timmar. Jobbigt…

   

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar