Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Långt från en första-dejten-middag.

  15 februari 2017

  Eftersom jag och T är inne på vårt 12:e år som förlovade och första-dejten-stadiet är förbi med råge, kunde vår alla hjärtans dag-middag bestå av två formar med kletiga ribs, en bunt våtservetter och bubblat kranvatten. Den romantiska nivån är på pappret med all säkerhet klassad som ganska låg, men det var annat i verkligheten. Sällskapet var ju det absolut bästa, ribsen blev kanon och en lyckad nattning hade just avklarats = middagsfrid. Det var en minnesvärd middag helt enkelt, och kvällen avrundades med det senaste avsnittet av Bonusfamiljen (STV). Har man inte sett denna svenska serie än, säger jag bara: SE DEN! 

  Annons

  Av T fick jag finfin blomster och en kanonful men älskvärd kaffekopp där det står att jag är älskad hundra gånger om och i evighet. Plojpresenter är alltid roliga och de riskerar aldrig att bli bortglömda. Förra året har jag ingen aning om vad jag fick, men årets kommer jag aldrig att glömma 😉 Den absolut finaste presenten var bunten med teckningar från K. Det värmer så oerhört mycket i mammahjärtat och man ser hur stolt och nöjd han är när han lämnar över sina verk. 

  Det här var en bra dag. En alla hjärtans dag.❤

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar