Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Leklandspremiär. Även kul för lekglada föräldrar.

  3 mars 2015

  andys lekland bollhav

  Igår vid femtiden klev vi för första gången in på ett lekland med Kevin. Här skulle vi fira hans ettårsdag. Och såklart blev det succé. Hit kommer vi åka många gånger. Barn under 2 år leker dessutom gratis och kaffepriserna var normala. Kanon för föräldralediga med andra ord + att barnen blir som små trötta kattungar efter några timmars energifylld lek. Hett tips!

  Annons

  andys lekland flygtur

  Jag blev förvånad över hur rent det kändes. Nu var vi visserligen där en måndag och det var ganska lugnt. Det är kanske helt annat om man kliver in där en regnig lördag..?

  andys lekland

  Att själv få dyka ner i bollhaven var svinkul. Jag och T hade ett smygbollkrig och det kändes faktiskt lite när man blev träffad. Värst var det för T eftersom jag kastar så kontrollerat och explosivt… 😉 Att ”plaska” runt i bollhavet skapade också lite päckelkänsla. Jag fick jobba för att hålla tankarna borta kring vad som kunde dölja sig under ytan. Fantasin skenade lätt iväg och vid flera tillfällen tyckte jag att det kändes som om strumporna blev lite blöt (det var dock bara inbillning). Att få Kevin att inte slicka, suga eller äta på bollarna krävde min fulla uppmärksamhet och var en heltidssysselsättning. Nooooooo don’t do it!!!!! Urk. Det känns inte helt super men peppar peppar, än så länge är han fortfarande frisk och kry.

  Andys leklan klätterställning

  andys lekland kana

  Lek, bus och sen matpaus så att man orkar lite till.

  Första födelsedagen

  Det var nog en ganska bra första födelsedag.

  Efter två timmars lek var det dags att åka hem. Kevins ögon gick i kors och man såg verkligen att han var helt slut. Han slocknade på två sekunder efter kvällsvällingen, vilket måste vara ett bra betyg. Vi hann inte ens ge honom hans födelsedagspresent…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar