Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Long way down…

  13 februari 2014

  Här går jag och bär runt på vår lilla grabb. Idag är det bara 2 veckor kvar, och nej, jag kan fortfarande inte förstå vad det är som håller på att hända. Att det finns ett liv som skumpar runt och har det mys bakom den numera utplånade naveln, är lika overkligt idag som när jag kissade fram ett plus i Las Vegas i somras. Det jag däremot mycket väl kan greppa, är att min kropp får en rundare form för varje dag som går. Jag kan inte längre förneka att det faktiskt börjar bli lite bökigt och stökigt. I samma takt som omkretsen ökar, blir rörelsemönstret givetvis också allt snävare. Men det som verkligen bidrar till en spännande vardag, är att i samma veva som detta sker, ökar också fumligheten. Jag har blivit ett riktigt klantarsle och jag har utvecklat en förmåga att hela tiden tappa allt jag tar i. Det är som att livets skapare (vem det nu är), är en vrickad figur med enorm skadeglädje. En humor som jag normalt skulle uppskatta själv, men som i detta runda tillstånd, inte uppskattas alls. Karma? Det är halvkul att för 12:e gången samma dag, tvingas pressa ihop mittenpartiet för att nå ner till golvet och plocka upp det jag tappat. Värst är tapp bland folk. På tunnelbanan. Inte nog med att man behöver lite yta för att ens kunna ta sig ner, det går väldigt sakta också. En oväntad inbromsning från tunnelbaneföraren och face-i-okänt-skrev är ett faktum. Men det finns en positiv sida. Jag har börjat uppskatta mina relativt korta ben. Ett par modellrör skulle göra resan ner till golvet olidligt lång. Heja stubbar och taxben!

  Annons

   

  20140213-184926.jpg

  Se upp där nere, nu kommer jag!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar