Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Mors dag, sol och träskor. Vilken dag!

  29 maj 2016

  Kan det bli bättre. Söndagen började med den bästa mors-dag-fördelen, sovmorgon. Även om jag inte sov (svårt med en röjar-raffe i rummet bredvid) låg jag och drog mig lagom till att frukosten var serverad. Dagen fortsatte sedan med sol, korvgrillning och bus. Pappan till barnet levererade en orkidé med jag vet inte hur många vita små fina blommor och ett par träskor. Det sista kan ju tyckas som en jäkligt udda och kanske inte så modern eller romantisk present, men jag blev väldigt, väldigt glad. Det var nämligen precis det jag ville ha. Det kan ju i sin tur också låta udda såhär 2016, men bor man i hus då bör man ha ett par träskor. Det bara är så. Enligt mig. Och precis så sa jag dagen innan, då vi gick förbi en hylla med just träskor. Jag blev därför extra glad eftersom han hade uppfattat min önskan. Nästa gång ska jag vara exakt lika tydlig i min önskan, då vi går förbi den dyra väskavdelningen. Nu vet jag ju att han hör vad jag säger =)

  Annons


  Mors dag kunde inte ha varit bättre. En heldag med Kevin och T är det bästa jag vet!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar