Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Motiverande träning, från rygg till mage.

  1 juni 2014

  Det där med att ligga på mage och träna nacken har vi varit lite sisådär halvbra/dåliga på. Jag pratar alltså om Kevins träning, min nacke är nog i ganska bra form. Han var inte alls speciellt road och det blev väldigt korta små träningspass. Jag var väl kanske ingen supercoach heller. Var inte skittaggad på att lägga ner honom på mage, för att en kort stund senare, plocka upp en mindre glad bebbe. Vi har därför inte tränat så ofta som vi borde. Men sen blev jag blev tipsad om att använda en spegel som han kan ligga och titta på. Spegel hade jag ingen, så Ipaden fick rycka in. På med video och vänd kameran. Kanon. Nu går det faktiskt bättre och träningspassen blir längre.

  Annons
  20140530-183837-67117572.jpg

  Ipad videofunktion med vänd kamera och vips så blev magträningen roligare.

  Från rygg till mage. Från att sitta till att springa.
  Nu när magträningen går lite bättre, och han börjar ana att han har två armar och två ben, väntar jag på den berömda rullningen. Han har gjort några försök men hamnar bara i ett knepigt sidoläge. Han har också lyckats förflyttat sig lite motsols (ålande tendenser) men det är kanske mer av misstag. Som en skalbagge på rygg, kämpar han för att få gung på den lilla bollformade kroppen. Envis men kort stubin. Kommer bli spännande det här. Nästa steg är väl att kunna sitta själv eller kryper man först? Har ingen aning, men vad spelar det för roll. Tack och lov har jag ingen mammagruppsångest med Mitt-barn-är-så-smart-och-före-sin-ålder-stress (kanske för att jag inte går i mammagrupp). När han är redo så kör han. Han rullar, sitter, kryper, går och springer, när han har lust helt enkelt.

  20140601-155528-57328290.jpg

  Fattar inte att den här lilla korven legat i min mage.
  Fattar inte att den här lilla korven ska bli en stor kille.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar