Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  My new BFF

  4 november 2014

  Att draaaa fram dammsugaren var och varannan dag är bland det jobbigaste som finns. Att kliva i krossade smörgåsrån och fastna med strumporna i kletiga majskrokar, är ännu jobbigare. Situationen var ohållbar. Vi var bara tvungna att skaffa oss en sån där sladdlös, slank, smidig och tyvärr ganska usel dammsugare. Men trots att den inte är kanon, och absolut inte går att storstäda med, är den helt fantastisk. Den räddar mig (och mina strumpor) från att bli galen på alla smulor. Man kan säga att den retuscherar hemmet. Putsar lite på ytan. Den får det att se bra ut och kännas rent. Snabbt. Att det inte tar tid att få det ”rent”, är det oslagbara och det som gör att den är min nummer ett BFF (best friend forever).

  Annons

  IMG_6545.JPG

  Skulle jag flytta till en öde ö och bara fick ta med mig en pryl, ja då skulle jag ta med min dammsugare. Absolut. I alla fall om det inte fanns någon mottagning eller wifi.

  IMG_6636.JPG

  Smuldödare. Det är som sagt inte den mest kraftfulla dammsugaren, men den får i alla fall upp smulorna och det kommer man långt med. Man slipper dammsugarpåsar men måste tömma behållaren ganska ofta. Sen är det små borstar som liksom snurrar upp skiten i munstycket och såklart snurrar de upp mina hårstrån. Inte skitsmart design. Man får liksom klippa loss håret för att frigöra borsten. Trots många brister, kommer den in på topp 10 listan över ”Måste-ha-prylar-när-man-får-barn-/har-småbarn”.

  Julklappstips…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar