Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Namna till förbannelse. Inte en strumpa ska hamna i fel hem.

  1 november 2016

  Kom igen vinter. Vi är redo. Nu ska inte ens den minsta vanten hamna i fel hem. Nu är det omöjligt att inte para ihop rätt kläder med rätt unge. Traditionell namning på lappen inne i kläderna tycks inte spela så stor roll, kläderna hamnar ändå fel. Men icke denna vinter. Nu är vinterkläderna (tillbehören som alltid försvinner spårlöst) namnade på utsidan. Det här måste vara dagisfröknarnas dröm.

  Annons
   Och vips så är det lätt att para ihop rätt vantar och rätt strumpor med rätt unge.

  Nu är det lätt att para ihop rätt vantar och rätt strumpor med rätt unge.

   

  Den här typen av tryck var inte så lätt att få tag i, men jag hittade till slut ett dansk företag, Ikast etikett. Det tog lite tid att få hem namnetiketterna men de var värda att vänta på. Klockrena och enkla att stryka på. Och inte dyra. När man väl sätter sig och börjar namna, när man kommer in i ett flow, är det lätt att man börjar namna lite för mycket. Att namna varenda strumpa är kanske lite onödigt men de lite dyrare ullstrumporna är absolut värda ett namn.

  Det blir inte alltid som man tänkt sig… Sjukt störande att namnet hamnade upp och ner. Klantigt av en pedant. Nästan så att jag måste köpa en ny mössa.

   

   

  Den här typen av synlig namning passar sig bäst på kläder som man vet att man inte vill/kan/tänker sälja vidare. Då är det såklart bättre med klisterlappsnamning inne i kläderna. De sitter bra trots många tvättar men kan ändå enkelt tas bort om man så vill.Spara

  Spara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar