Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Nedräkning. Snart har vi en 3 taggare.

  1 mars 2017

  Frukostbrickan är dukad. Tomtebloss och tårtljus ligger redo. Paketen är fixade. Om några timmar får vi se om vår skönsång leder till ett glatt uppvaknande eller om det blir täcket över huvudet. Snart vet vi. Snart har det gått tre år. Magiskt.

  Annons

  Som det kan gå… Att inköp av morgonpresent skulle göras av T, var kanske inte så genomtänkt. Att heja på olika lag inom familjen skulle kunna leda till ett stora problem. Vi bestämde dock tidigt att om det var några lagfärger som K skulle kläs i, så var det blått, rött och gult. Inte i söders sköna grönvita dress. I utbyte fick han mitt efternamn. Vi löste alltså eventuella framtida problem genom att kompromissa. Och K är glad, han älskar sitt blåa gäng. Han vet också vad han heter i efternamn och att mamma inte är som pappa utan att jag är hammarbyare. 😊 Trots märket på bröstet så låg det en väldig fin vårjacka i påsen. K kommer bli överlycklig och jag är rätt övertygad om att han kommer vilja ha på sig den direkt och helst aldrig ta av sig den.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar