Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Nu är det kul att fylla år igen.

  25 oktober 2016

  Det var länge sedan som jag tyckte att det var kul att fylla år. Det var länge sedan som jag tyckte att det var kul att bli firad. Inte för att jag på något sätt ogillar att bli äldre, utan för att det bara inte känns så spännande längre. Men i år, igår, när jag fyllde 34 år, fylldes min kropp återigen av en härligt känsla. Att bli väckt med frukost på sängen och få en riktig mysmorgon var den bästa presenten jag kunnat tänka mig. En svårslagen start på dagen. Kevin tyckte att det var kanonkul att jag fyllde år. Han sjöng ”ja må han leva” tre gånger, lämnade glatt över  paketet och var på ett strålande humör hela morgonen. Han var såklart både förvånad och överlycklig över att få äta i sängen. Han kramade om mig flera gånger av ren lycka, pratade om hur kul det var att äta macka på kudden, berättade att jag fyllde 3 år och skålade med smoothies. 

  Annons

  Mitt i allt detta, känner jag plötsligt att det är kul att fylla år igen. Jag känner mig glad över att bli firad på detta sätt. Det är kul för att Kevin tycker att det är kul och jag känner mig tacksam över att få vara hans mamma och att jag har den fina familj jag har. De betyder verkligen allt.

  Kärlek.
   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar