Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Nu är jag stabil, lagom och suverän.

  26 oktober 2014

  I fredags uppnådde jag den mycket stabila åldern 32. En mittemellanålder. Man är varken ung eller gammal. Eller man är lagom ung och lagom gammal. När jag tänker efter är 32 den perfekta åldern. Den är suverän. Oslagbar. Beroende på situation kan jag välja om jag ska vara ung eller gammal. Vad jag än väljer är jag trovärdig. Jag är en kameleont. Jag är den erfarna och kloka, och den moderna ungdomliga. Som sagt, 32 – den oslagbara åldern! Tänker njuta hela året.

  Annons

  IMG_6581.JPG

  Presenttemat var tydligt: Kärlek och återhämtning. Haha, sömnbristen kanske syns mer än jag tror.

  Firandet av den perfekta åldern, blev familjärt och mysigt. Tanken var att jag skulle bjuda på en enkel och snabbt ihopslängd köttfärssås, men ibland går det varken fort eller är enkelt. Kevin ville också vara med. Han ville inte leka själv. Inte sitta i sin stol. Inte ligga på lekmattan. För att lösa ekvationen arg unge och middagsgäster som är på gång, fick jag laga maten i intervaller. Hacka en lök, leka, hacka lök nummer två, leka, skala morötter, leka, hacka morötter, leka, skölja bönor, leka, öppna majsburkar, leka, hacka sallad, leka, duka, leka, vika servetter, leka, röra i grytan, leka, koka pasta, leka… Som tur är har vi ingen insyn i köket. Jag måste sett ut som ett speed-monster när jag kastade mig mellan Kevin och kastrullerna. Det är tur att man han energi och tempo som en tjugoåring, och kontroll och fokus som en femtioplusare.

  Jag har sagt det förr, jag kommer att vara en multitaskingmaskin innan den här mammaledigheten är slut.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar