Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Nu köööör vi!

  15 mars 2015
  Leker

  Full rulle på öppna förskolan. 100% glädje.

   

  Våra två senaste veckor har verkligen varit en riktig pulshöjare. Kevin har fyllt år, vi har haft kalas, jag har börjat jobba lite lätt (40%), vi har tokrensat och städat lägenheten (typ 2 gånger om dagen) inför försäljning (visning idag och imorgon – ny bostad? Kolla här! ), hela familjen har haft magsjuka, Kevin har haft falsk krupp, vi halvsitter och sover pga hosta och nu är vi förkylda. Leveransen av huset har flyttats fram till vår stora glädje men det betyder också att det att dags att ta en hel del beslut om hur det ska se ut. Ingen återvändo, ingen ångerrätt. Förra veckan kom vi även på att vi missat vår förlovningsdag, 10 år. Men tur var väl det. Att klämma in ett firande av den hade helt enkelt inte funkat. Att man är lite grötig i skallen har sina förklaringar. En sak i taget, varför då… Nu kööööör vi!!!

  Annons

   

  Lek

  Det är inte skitenkelt att be en 1 åring att inte stöka ner pga av visning. De senaste dagarna känns det som om vi bara städat och plockat.

   

  Stökigt

  Vägra blöjbyte! För att få byta blöja krävs det att Kevin får stå upp och samtidigt är sysselsatt. Hans senaste hobby är att riva ut allt i badrumsskåpet. Sa jag att jag typ bara städade och plockade just nu…

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar