Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Ny vagn beställd från Holland

  10 april 2015

  Nytt vrålåk på gång. Beställd från Holland och Baby Plus. Hoppas att den är lika bra som den ser ut.

   

  Våren är här och det är verkligen läge för en ny, lättare vagn. En vagn som man dessutom enkelt slänger in i bagageluckan på bilen, utan att den ska döda allt utrymme. Efter att ha fått låna en Bugaboo Bee under vår utlandssemester, trodde jag att det var en sån jag skulle köpa. Men sen hittade vi en utmanare – Easywalker Mosey. Efter att ha läst en del recensioner om vagnen, känns den klockren. (Går du också i vagntankar – läs om den på ombarnvagnar.com )

  Annons

  Den har typ samma fördelar som Bee (väger 10kg, vändbar sittdel, liggläge, lång solsufflett) men den har större däck och bör då klara grus, snö och terräng lite bättre. PLUS, PLUS, PLUS att den är billigare! Men självklart finns det en liten ”hake”. Den finns inte att köpa i butik i Sverige (det ska inte vara för lätt). Att lägga flera tusen på något man aldrig sett i verkligheten, känns sådär, men samtidigt hur fel kan det egentligen bli. Jag anser mig inte vara en vagnsnobb som stör sig på smågrejer, så jag litar på det jag läst och kör.

  Babyplus.nl

  Ska man köpa den på nätet, spelar det ju ingen roll varifrån man köper den, utan då är det verkligen bara priset som styr. På Jollyroom.se var den ganska dyr, så vi vände oss till babyplus.nl, i Holland och sparade då direkt ca 1000:- (inkl. frakt), trots att det var kampanjpris på Jollyroom. Strålande! Lite mailande fram och tillbaka och så var den beställd. Eller vi är faktiskt tre stycken som fastnat för Easywalker Mosey så vi körde en massbeställning. Jag vet att flera jag känner har beställt vagn från Baby Plus, och det har aldrig varit några problem. Allt är försäkrat under frakten och det är två års garanti. De har varit kanontrevliga, tillmötesgående och enkla att ha och göra med. Hittills kan jag verkligen rekommendera att köpa härifrån, framför allt eftersom man faktiskt sparar en hel del pengar. Och vem säger nej till det…

   

  Som jag har längtat efter våren i år… äntligen får jag ta på Kevin vårjackan från Mini Rodini (vilken jag köpte,på rea såklart, när han fortfarande låg i magen) Love it!

  IMG_8690.JPG

  Och äntligen kan han knata runt i riktiga skor. Finns det något sötare än mini-sneakers… Visserligen är de svinsvåra (nästan omöjliga) att få på, halvsvåra att stappla runt i, men snyggt är det 😉

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar