Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Nya vagnen levererar. Wroom, wroom i vårolen.

  26 april 2015

  Kevin är helnöjd med sin Easywalker mosey

  Wow! Imponerad! Två arbetsdagar efter att Kevins nya vrålåk från Holland var betald, kunde jag hämta ut den på DHL. Det skulle ta 2-4 veckor. Snacka om att överleverera. Men inte mig emot. Efter att ha följt vagnens resa från Hollande till Sverige (med flyg) kunde jag inte sitta hemma en hel dag och vänta på leveransen, så jag åkte och hämtade ut den själv. Ivrig – javisst! Nu har vi kört den ett par dagar och det är så jäkla skönt att dra runt på denna lilla lätta pärla. Än så länge är jag jättenöjd och Kevin verkar trivas.

  Annons

  En av tre vagnar som vi beställde från Babyplus.nl

  Har inte mycket att jämföra med, men jag testade ju Bugaboo Bee på vår semester, och den här känns väldigt lik. Den största skillnaden är att hjulen är lite större och att varukorgen är snäppet mindre. En positiv och en negativ grej. Men så har vi priset. Den kostar ju X antal tusenlappar mindre än Bee, vilket är ett trevligt plus och då kan man leva med en lite mindre korg. Att den är så liten att det lätt får plats två vagnar i bagageluckan är ju inget man gnäller över – det är så jäkla gött att få lite ytor i bilen igen. Hej då matkassar i baksätet, nu åker ni bak.

    

   
  Den absolut bästa detaljen är suffletten som kan bli megalång och då verkligen skydda mot solen, även i liggläge. Inga filtar som hänger som skydd eller solvagnkepsar kommer behövas i sommar. 

  Jag är helnöjd och Babyplus.nl har varit grymma att beställa från. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar