Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Om 4 veckor är ”det” här

  28 januari 2014

  Många säger att det är tur att man är gravid i 9 månader för att hinna ta in vad det är som är på gång. Jag väntar fortfarande på min uppenbarelse. På polletten som ska trilla ner. Jag kan inte förstå att ”det” som bankar och sprattlar inom mig, kommer att skratta, lära sig räkna, få finnar, ta studenten och bli proffs (i någon sport).

  Annons

  Att ”det” som boxar mig i mellangärdet och envist trycker mot blåsan, kommer att ha på sig (och kräkas ner) alla fina kläder jag precis tvättat och vikt ner i byrålådan. Att ”det” som håller mig vaken på nätterna redan nu, kommer att vara världens bästa unge. Men först ska han ut och det är också rätt svårt att förstå. Men som tur är, helt naturligt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar