Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Paketkalendern blev klar i tid, nästan.

  1 december 2015

    1 december. Lucka nr 1. Vid ett lätt sinnesförvirrat tillstånd, då jag för en sekund kände mig lite rastlös, fick jag för mig att göra en egen paketkalender till Kevin. Alltså sy en egen. Självklart hade jag sett en som jag ville efterapa. Den såg inte så svår ut… 

  Annons

    

  Som vanligt blir det mer jobb än man tror. Som vanligt krånglar symaskinen. Som vanligt kommer man på hur man egentligen skulle ha gjort när det är försent. Men jag fick i alla fall ihop en kalendern och den hängde på väggen i dag när Kevin vaknade. Eftersom gårdagen var katastrof pga sömnbrist, orkade jag inte inhandla alla småpaket. Det får bli dagens lunch-ärende istället. 

     

   Igår gick jag och T och la oss när vi nattade Kevin 19:30. Hade det inte varit för att T varit tvungen att rusa upp och krama toa-stolen i natt (matförgiftat/magsjuk/vinterkräksjuk-vem vet…) så hade jag typ haft en 12timmars natt. Fan ta honom 😉 Nu blev den som sagt lite avbruten. Stackarn. Å andra sidan får han ligga hemma under täcket idag, det är man ju lite avundsjuk på.

  Den här veckan fortsätter alltså på ett kanonsätt. Vi känner oss som en riktig jäkla du dunderfamilj. Starka.
   

  Osmart att lägga ut facit men… skillnaden är gigantisk. Bara att inse faktum. Nästa år blir den bättre. för en ny måste det bli. Fail!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar