Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Pimpat Babygym

  1 maj 2014

  20140501-213551.jpg

  Eftersom vi än så länge bara har 2 rok, fungerar alla ytor mer eller mindre som barnrum. Nu ligger visserligen Kevin mest på rygg och gurglar, men ju äldre han blir desto mer barntillbehör, barnprylar och leksaker. Jag ser framför mig hur lägenheten snart kommer se ut som en enda stor lekstuga. Så länge vi inte har ett separat barnrum där vi inte kan slänga in allt (och stänga dörren), krävs det lite extra kärlek (idioti, tid & tålamod), för att säkerställa att allt är enhetligt utformat och att det finns en viss röd tråd mellan alla babygrejer. Nu pratar jag bara om utseendet. Ytligt men ack så viktigt för min hjärnharmoni. Jag blir snurrig om färgerna spretar, skriker eller skär sig. Så när jag mycket tacksamt tog emot ett jättebra och fint babygym, som min guddotter njutit av, ja då var jag bara tvungen att springa till färgbutiken.

  Annons

  Utmaning: Matcha-babygym-med-hemmasydd-lekmatta

  20140501-213536.jpg

  FÖRE. Babygym by IKEA.

  20140501-213526.jpg

  EFTER. Babygym by ME.
  Vidareutveckling: Tänkte måla och hänga dit några träkulor också, så att Kevin får ännu mer ögongodis.

  För att få de färger jag ville ha, var hobbyfärg inget alternativ, utan det fick bli väggfärg. En provburk gick på finfina 65 kronor, så det är kanske inte det mest ekonomiska. Men eftersom jag fick babygymmet av en snäll själ, så blir totalen rena fyndet. Och det bästa av allt – jag får det precis så som jag vill. Pyssel is the shit.

  20140501-213647.jpg

  Färg, färg, färg, mera färg. Min färg.

  Det här var ju roligt! Så nu letar jag efter fler barngrejer (i trä) som behöver ett stänk färg (har bara använt 2% av burkarnas innehåll och man vill ju inte slänga). Dammsuger Blocket samtidigt som jag funderar på om man kanske ska piffa till köket med lite färg. Prickigt, randigt, rutigt, hjärtan. Fyra färger, 1000 möjligheter. T har lämnat stan, framför mig ligger rollern. What to do…

  20140501-213600.jpg

  Plocka isär. Slipa. Måla.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar