Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Premiär: Citron och sura miner.

  4 oktober 2014

  Kamera på. Alla redo. Klara färdiga varsågod! Som vi har längtat. Kevin + citron = sant. Jag vet inte om detta är något alla föräldrar går och längtar efter, men vi har verkligen gjort det. När vi började med smakportioner, kittlade det rejält i citron-nerven. Men för att inte ”skrämma bort” honom från matens underbara värld, väntade vi ett par månader (detta var min egen teori och fixidé). Nu var det äntligen dags. Premiären ägde rum på Ullareds finfina restaurang. Vi har det på film men jag är inte riktigt kompis med tekniken så jag vet inte hur jag lägger upp den på ett bra sätt. Stillbilder får duga.

  Annons

  IMG_6254.JPGIMG_6255.JPGIMG_6256.JPG

  Luring. Kevin smuttade och smuttade på citronen utan att reagera. Vi satt hela gänget och stirrade, väntade på en reaktion och alla blev tokbesvikna. Men så kom det. Den ena sura minen efter den andra. Urk. Fy. Blä. Sen, ge mig mer! Han sträckte sig efter citronen och ville ha mer. Och självklart fick han som han ville.

  IMG_6257.JPG

  Lite tråkigt att det är över nu. Att den där första gången inte kan komma tillbaka. Har du en liten hemma och inte testat citron än – lyllo – du har något att se fram emot.

   

   

   

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar