Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Premiär – Familjesemester (light).

  11 juli 2014

  20140713-133424-48864892.jpg

  Charter och bameseklubbar. Badbomber och lekstuga på landet. Ett konstant insmörjande av solkräm. Parasoll, överfylld kylbox, blandsaft och en rulle Mariekex om dagen. Sommaren väcker många barndomsminnen. Underbara minnen. Minnen som jag längtar efter att få skapa åt Kevin. Årets semester är vår premiärsemester som familj, även om det är en lightversion eftersom Kevin än så länge bara ligger och myser på en filt i skuggan. Vi har bestämt oss för att ta dagarna som de kommer. Inget är bokat. Det är första semestern som vi/jag och mitt kontrollbehov, inte har en enda grej planerad. Och kors i taket, det är första gången på länge som jag inte drabbats av semesterångest och semesterstress. Tänk va livet kan vara enkelt ibland. Jag vill bara vara med mina två stjärnor. Jag struntar i vart vi är, vad vi gör och hur vi gör det. Bara vi är tillsammans. Sommarsemester 2014 börjar nu!

  Annons
  20140713-133425-48865104.jpg

  Att sätta sig på en parkbänk vid vattnet och bara vara, det är semester!

   

   

  guld-marie-200g-goteborgs-1 i_992961628th_light_chokladbollar_222

  Längtar efter att ha saft och kex i skafferiet. Likaså Skogaholmslimpa, Oboy, hallonkräm, snabbmakaroner och ingredienser till att kunna spontanbaka chokladbollar. Ett barnfamiljsskafferi är inte att leka med. 

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar