Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Premiär för fot i mun.

  28 september 2014

   

  IMG_6194.JPG

  Han har varit så nära så många gånger, men aldrig nått hela vägen fram. Jag trodde nog att bullmagen och de gosiga låren var i vägen. Men icke. Från ingenstans tar min lilla gymnast plötsligt tag i foten och drar den mot och in i munnen.

  Annons

  Ett magic moment. Något att skriva ner i Mitt-första-år-boken. Tänk att man varit så där töjbar och vikbar. Eller jag kanske är det fortfarande, bara att jag inte testat att köra in foten i munnen på ett par år, typ 32. Självklart var jag tvungen att testa (och det kommer du också att göra så fort du är själv i ett rum). Men självklart nådde jag inte hela vägen fram, trots att jag sträckte ut halsen så mycket jag bara kunde. I mitt fall var det de gosiga lårens fel. De var på tok för strama. Om jag skulle få hjälp att pressa ihop mig skulle det kanske gå, men det skulle göra ont. Just fot-i-mun vet jag inte om jag skulle ha sån nytta av att klara, men lite bättre rörlighet i största allmänhet, skulle kanske inte skada. Eller så accepterar man bara att man inte är en böjbar bäbis och så får det vara som det är.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar