Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Premiär. Klippt för första gången.

  12 april 2016

  IMG_1008

  ”Gör ditt bästa”. Mina önskemål till frisören var inte speciellt krävande eller utmanande. Kevin däremot, han var utmanande. Det hela började med att han såg det röda, blänkande vrålåket inne i salongen. Den bilen ville han såklart sitta i. Barnklippning 199:- drop in. Kör bara kör – tänkte jag. Han är ju trots allt två år och aldrig klippt. Bebishåret är långt, trassligt och slitet. Vi kliver in i salongen, till Kevins stora glädje och han får hoppa upp i bilen direkt. Sen hände det något. När skyddsskynket åkte på och det började sprayas vatten i håret, så ersattes det överlyckliga lilla leendet, av förtvivlade små ögon.
  Skynket åkte av och bilen ville han inte alls sitta i längre.

  Annons

  Men frisören var kanon. Hon var snabb, tålmodig och snäll. Det blev en ny frisyr till slut och det ser helt okej ut. Jag saknar dock lockarna lite men de växer ut. Nu när man klippt av bäbisfjunet har håret liksom blivit mer som vanligt hår. Tjockare och mer formbart på något sätt. Nästa gång är målet att inte bara få håret klippt utan också att få det klippt i någon frisyr.

  IMG_1034

  Han ser så stor ut nu. Plötsligt ser han ut som en liten pojke…

  IMG_1031

  En halv liten lock finns kvar – mitt på huvudet.

  IMG_1009

  Det svänger fort. När frisören var klar och vi skulle gå därifrån, ja då ville inte Kevin gå. Och när Kevin inte vill gå någonstans så lägger han sig ner på golvet och surar. Där får han ligga tills han kommer på bättre tankar. Det brukar normalt ta sisådär ett par minuter.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar