Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Rutin-ruck, nödvändigt för att inte vara tråkmorsa.

  7 februari 2017

  Ibland vill man bara inte vara den där tråkmorsan. Den där torrbollen som kommer och förstör mitt i det roliga. Ibland vill man inte vara den som släpper dags-att-sova-bomben mitt i leken. Den som får onda ögat och ett vrål riktat till sig. Då får man helt enkelt strunta i rutinerna och stå ut med bakslagen som garanterat kommer dagen efter när det är dags att gå upp. Trots att det är tid för både nattning, tandborstning, välling och sagostund, låter man röjet fortsätta.

  Annons

  Och så fick det bli idag. Den här kvällen har mer liknat en veckas sportlovskul, än en helt vanlig tisdag. Hockey, bowling, fotboll, pingis fotbollsspel, air hockey. ”Hockeymusiken” (=Hardy Nilssons järnkaminer, som absolut inte kommer från min spellista) har gått på repeat och K har haft en speed i kroppen som kan liknas med den tasmanska djävulen. Att avbryta galenskapen med orden ”nu är det dags att sova” var helt enkelt inte ett alternativ ikväll…

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar