Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Semestertips por favor.

  29 december 2014

  Julen bjöd på en härlig överraskning. I mitt paket från T, låg ett flygplan. Vi ska åka på soooolsemester. Familjetripp. Woop, woop. Vi ska bara hitta en resa först. Det spelar inte så stor roll vart vi åker, bara det är varmt och soligt. Eftersom vi inte är vana charterresenärer, så känner jag mig lite vilsen. Mardrömmen är att hamna på ett ställe där man fightas om solstolarna, där sängarna är stoppade med halm, där stadens bargata ligger utanför sovrumsfönstret och där mysbelysningen i restaurangen består av blinkande lysrör. Så vill vi alltså inte ha det. Vi vill heller inte sitta 10 timmar på ett flygplan, eftersom det är Kevins premiärflygning med allt vad det innebär. Så vart åker man i januari/februari? Kanarieöarna? Tips mottages gärna. Jag tar också gärna emot tips på bra hotell. Vi vill såklart att det ska vara barnvänligt, men vi blir inte skitsugna när vi ser alla megastora all-inclusive hotell. Jag bor hellre på ett mindre och mer personligt hotell med hög mysfaktor.
  Och sen har vi det här med frukosten. Grymt viktigt. Det bästa med att bo på hotell är att få frukostfrossa en vecka. Serverad. Uppdukad. Överdriven. Ingen stress, bara mums. Jag snackar nybakat välknådat bröd, färskpressade juicer, marmelader, ägg i alla dess former som tillagas efter beställning, pannkakor dränkta i sirap, starkt kick-as-kaffe, perfekt mogen frukt. Helt klart dagens viktigaste mål, speciellt under semestern. Förutom att det ger en underbar start på dagen och känns lyxigt, så är det effektivt. Äter man tillräckligt med frukost kan man hoppa över lunchen, vilket innebär 1-2 timmar mer i solen, vilket betyder bättre bränna 😉 Hej då vinterbleka ben!

  Annons
  Passfoto. Wanted.

  WANTED. Dags för passfoto.

  PASSFOTO-PREMIÄR.
  Pass måste man ju ha, även när man är liten. Kände att humorn verkligen var på topp idag så outfiten kändes självklar. En tröja med texten WANTED. Till min stora glädje syntes det också på passbilden. Att få Kevin att kolla in i kameran krävde lite spex men det gick ändå helt ok. Så om 5 arbetsdagar är passet klart och vi är då redo för att packa våra väskor och ge oss av. Frågan är då bara vart…

  flygplan. solsemester.

  Julklapp från T. Mot solen!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar