Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Sju månader och bäst!

  2 oktober 2014

  IMG_6199.PNG

  Det är ju inte klokt egentligen, men tänk att vi har fått världens bästa, finaste, sötaste, gulligaste, smartaste, snällaste, gosigaste unge. Otroligt! 🙂

  IMG_6227.JPG

  Ja, det är bara att konstatera, vi är lika enögda som alla andra föräldrar. För första gången förstår jag hur förnekelse-fenomenet ”det skulle aldrig mitt barn göra” är möjligt. Jag hoppas såklart att vi inte hamnar där, utan att vi kan behålla vårt sunda förnuft och se saker utifrån hur på ett ärligt sätt, men det är lika bra att vara ödmjuk inför det också.

  Annons

  7 månader ung/gammal.
  Idag fyller Kevin 7 härliga månader. Hipp hipp! Vi fångar dagen med lite häng tillsammans med lite andra sköna morsor och deras små. Planen är att invaderar ett inomhuscentrum och gå med vagnarna i bredd och sitta på ett fik i 3 timmar och bara beställa en svart kaffe och kranvatten. En helt vanligt mammaledig-dag helt enkelt.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar