Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Visionen om ett snyggt och barnvänligt hem lever fortfarande.

  11 september 2014

  Plock-mani. Stök-allergi. Ordnings-panik. Pedantisk, jo, ja, ganska rejält, men jag är också ett fan av dold kaos eller organiserad röra. Bara allt har sin bestämda plats och inte syns, så är det okej. Då får jag sinnesfrid. Med en stigande ålder på lilleman, stiger också antalet leksaker, så det gäller att vara smart och hitta lösningar som snabbt gör det möjligt att röja undan och återfå ordning. Lösningar som gör det möjligt att förvandla ett lekande bombnedslag till ett fridfullt, harmoniskt och vackert hem. För det är klart att det ska få kladdas, stökas och bökas – det är ju det roligaste som finns.

  Annons

  Finns inte rätt hjälpmedel att köpa, ja då får man göra det själv. Mitt senaste ”pyssel” är en favorit. Jag tröttnade på att det låg leksaker, våtservetter och annat tjafs över hela köksbordet, hela tiden. Så, lösningen: en stolspåse.

  IMG_6021.JPG

  Genialiskt. Fenomenalt. Världsklass. Årets prestation. Varsågod Stokke – bara att börja tillverka. Tillbehör: stolsväska 495:-

  Var sak ska ha sin plats och här rymmer all underhållning som behövs vid köksbordet. Jag måste säga att jag är sjukt nöjd med min lilla påse och eftersom jag inte är den som inte bjussar så, Varsågod Stokke – här är en idé till ett nytt stolstillbehör. En blivande bestseller helt klart. Finns såklart en hel del att göra med designen och utformningen, men mina stapplande sykunskaper tvingade mig att hålla det enkelt. Raksöm x 3, band med tryckknappar x 2, klart!

  Magiskt.

   

  IMG_6023.JPG

  Ahhh, inte illa va! Våtservetter, leksaker, kräkhanddukar – allt prydligt samlat i den lilla stolspåsen. Design: Just Me and my great mind 😉

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar