Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Style by envis och bestämd 3 åring.

  13 februari 2017

  Jag vet inte om det är för att jag inte ska få bestämma, eller om det faktiskt är så att han bryr sig på riktigt. Men helt plötsligt har det blivit väldigt petigt med vilka kläder som ska bäras, eller rättare sagt, som inte ska bäras. Det blir allt mer ovanligt att mitt första outfit-förslag duger. Allt måste säljas in som det bästa någonsin. Numera är jackan ingen vanlig jacka, utan den snabbaste jackan någonsin. De nya vårskorna är lika-som-pappas-skor. Alla tröjor är hockeytröjor och fotbollströjor oavsett hur de ser ut. Och kallingarna är världens coolaste.

  Annons

  Jag säger mössa, han säger keps. Lösning: mössa och keps.

  Det var nära att leopardjackan från The Brand inte accepterades, men sen när den såldes in som den supersnabba jackan (det är ju en leopard för bövelen) – ja då gick det bra (till min stora glädje – jag älskar den!). Mycket glad mamma, grymt snabb kille. Kanon! Han var även tveksam till de nyinköpta Kavat pjucken. De såg inte snabba ut… Tur var det väl då att den största och bästa killen Pappa, hade snarlika. Då åkte de på snabbare än snabbt. Och återigen, en väldigt nöjd mamma.

  Just nu är det dessutom bara jeans som gäller. Eller shorts. Helst fotbollsshorts och en riktig fotbollströja. Varje morgon blir han lika besviken när jag säger att det är för kallt.

  Dagens bästa, att komma hem och få dra på sig fotbollskläderna. Det är livet när det är som allra bäst!

  Det han A B S O L U T inte vill ha är mjukisar. De kastar han surt iväg. Helt plötsligt är mjukisar lika med skit. Känns kanon eftersom ett par barnjeans (som tillåter lek och rörelse) kostar sisådär 250-400kr (om det inte ska vara fancy-märke), och det går ju åt några brallor innan veckans slut. Flera om dagen om man har otur. Det är alltså bra snurr på tvättmaskinen just nu och en ny kvällssyssla är inventering av jeansförrådet för att säkerställa att morgondagens styling kan genomföras utan klädångest.

  Det kan också bli en del härliga kombinationer när den lille vill bestämma själv. Att hörselkåporna ska vara på eller att ha både mössa och keps, är helt naturligt och inget konstigt med det…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar