Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Tankeställare, näsknäppare och omruskare. Tack!

  27 november 2014

  Läser Sanna Lundells blogginlägg om ”Bebis på jobbet”. Känner mig träffad. Inte för att jag dragit med bebis till jobbet eller faktiskt ens tänkt tanken, utan för att jag antagligen inte lever i nuet i den höga grad som jag borde.

  Annons

  Innan jag gick på mammaledighet var jag ”rädd” för att jag skulle tycka att det var öken att gå hemma, jag var rädd för att jag skulle bli rastlös och känna mig ensam. Jag var inte rädd för att ta hand om ett barn, helt själv under dagarna, för första gången i mitt liv. Vrickat. Mina rädslor har fått mig att köra på. Full rulle med planer, projekt, tankar och idéer som ska utvecklas och förverkligas. Det känns som om jag inte hinner med. Kevin växer monsterfort. Det har redan gått 9 månader. Och vad har jag gjort? Vad har jag åstadkommit? Mina tankar spelar mig ett spratt. Vaddå åstadkomma? Jag har ju Kevin och jag tar ju hand om mitt lilla underverk hela dagarna. Räcker inte det? Såklart det gör.

  Det är viktigt att man inte glömmer bort sig själv eller sina drömmar bara för att man bli förälder. Men man behöver kanske inte skapa mer jobb för sig själv. Man behöver kanske inte förverkliga och uträtta storverk just nu. Kevin är det bästa som hänt mig och så tar jag inte in allt underbart utan jagar efter något annat oviktigt, obetydligt.

  Jag lever mitt i drömmen. Jag får umgås med mitt barn. Se honom växa, lära sig nya saker, skratta, leka. Det är oförskämt av mig att inte stanna upp och leva för varje sekund. Tack för tankeställaren, näsknäppen och omruskningen.

   

  Läs inlägget här.
  http://bloggar.aftonbladet.se/sannalundell/

  Mitt allt.

  Mitt allt.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar