Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Tekniska museet, vilket ställe!

  22 maj 2016

  IMG_1444

  Det är inte helt omöjligt att det blir ett årskort på Tekniska Museet. Wow! Var det verkligen så här kul när jag var liten? Hur kan jag i så fall ha glömt det? Vilket toppendag. Att det dessutom var lite folk, gjorde upplevelsen ännu bättre då det var fritt fram att testa allt utan att köa. Vi körde grävskopa, testade greppstyrka, rörlighet, drejade i luften, åkte skidor, dansade, kollade på robotar, åkte flygplan, lekte byggarbetsplats   och en massa mer. I vilket rum vi än var i, fanns det alltid något kul att se på eller testa. Kevins ögon var konstant stora och det bästa med barn är att även de små sakerna imponerar. Som att kolla på hur en diskmaskin ser ut innanför skalet när vattnet far runt. Det var kul.

  Annons
  IMG_1446

  Det finns alltid något att upptäcka! Vart man än tittar blir man överraskad.

  Vi åkte tillsammans med Kevins kusin (10 år) och det fantastiska med Tekniska var att det verkligen passade oss alla. Kevin hade kul, kusinen hade kul, T hade kul och jag hade kul. Efter 4 timmars fullt ös, satte vi oss helt slutkörda i bilen. Kevin somnade, kusinen somnade, jag somnade.

  IMG_1445

  Redan inne på Tekniska visade Kevin att han var helt slutkörd. Somnade gott i bilen på väg hem.

  Det är rätt uppenbart att mina förväntningar inte var skyhöga och det är rätt uppenbart att jag blev väldigt positivt överraskad. Det här var så mycket bättre än stojiga och gapiga lekland med sockerhöga ungar. Det här var en klockren lördagsaktivitet som garanterat kommer att komma igen.

  IMG_1433

  IMG_1415

  IMG_1422

  IMG_1361

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar