Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Tillbaka till verkligheten, steg 1.

  13 mars 2014
  20140313-215548.jpg

  Upp & hoppa!

  Även om vi fortfarande har kvar stora delar av oss själva i babybubblan, kommer livet sakta smygande igen. Idag skulle vi passa vår första tid. 9:30 skulle vi vara på barnavårdcentralen, 10 minuters promenad hemifrån. 06:30 ringde klockan. Kruxet var nämligen att jag skulle passa tiden själv. Jag skulle ha ensamt ansvar för första gången, eftersom T behövde jobba. Just me & baby-Rocky. Och yes! Vi kom i tid (med liten marginal till och med). Eftersom jag inte är känd för att komma i tid, är jag larvigt nöjd. Att jag dessutom, i lugnt mystempo, åt frukost, drack morgonkaffe, duschade och sminkade mig, gör mig extra glad. Men desto viktigare, korven var nöjd. Han var mätt. Han drömde sött. Han njöt av vårsolen. Känns som jag har koll på läget och det är med mycket nöje som jag välkomnar mina många kommande mammalediga dagar.

  Annons
  20140313-215458.jpg

  Frukost i världsklass. Jag är helt klart en Keso-mellis-torsk (bara denna smak). Förutom att det är sjukt gott, det går snabbt att duka upp också.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar