Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  ”Tråkig” tid att vara mammaledig. Soool!

  29 mars 2014

  Solen skiner, graderna börjar bli mänskliga och känslorna blommar inom mig (oändlig kärlek till pyret). Den oplanerade tajmingen att vara föräldraledig nu när våren och sommaren är på gång, känns inte helt fel. Jag får hålla mig från att inte lägga upp en retsam här-sitter-jag-i-solen-och-dricker-iskaffe-bild på Insta under veckodagarna. Att slippa snö och rusk gör det så mycket enklare att ta sig ut och hitta på saker, speciellt som nybliven mamma. Alla barn borde födas på vårkanten, för mammornas skull.
  Att det tar ca 2-3 timmar från att vi går upp på morgonen tills att vi kommer ut, är förhoppningsvis nybörjartider som sakta men säkert kortas ner. Halva tiden går visserligen åt till att jag ska hitta kläder att ta på mig. Kraven är inte de lättaste att uppfylla, eftersom jag bara har tiden-före-graviditeten-kläder. Det ska vara amningsvänligt, skönt, kräkvänligt och snyggt. Plus att jag ska komma i kläderna. Stressen att snabbt komma ut när solen skiner sipprar inom mig, men samtidigt har jag börjat bli mer chill. Jag har ju hela dagen på mig, och om solen försvinner, kommer den säkert tillbaka imorgon, eller i övermorgon. Jag har ju över ett år på mig, så no hurry här inte.

  Annons
  20140329-104552.jpg

  Mys hos mormor på Dalarö

  20140329-104532.jpg

  Dags för fotavtryck med fingerfärg. För bäst resultat rekommenderas ett sovande barn.

   

  20140329-104540.jpg

  Slutresultatet (efter ett par misslyckanden)

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar