Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Tre livräddare i mamma-vardagen.

  23 april 2014

  20140412-103558.jpg

  Nycklar, plånbok, mobil och NAPP.
  Smaken är som baken. En del säger ja, ja, ja andra säger nej, nej, nej. Jag säger ja, ja, ja, ja, ja, ja. Beslutet att börja ge napp till Kevin ångrar vi inte. Nappen har skänkt oss många värdefulla lugna stunder och jag avgudar den som uppfann denna genialiska lilla gummitumme. Trots google-sökning hittade jag inget svar på vem hjälten/hjältinnan är/var, men jag hoppas han/hon fått något värdigt pris, tjänat galet med flis eller blivit avbildad som staty någonstans. Går numera inte en meter utan ett par nappar i fickan.

  Annons

  Pissljummet goes iskallt.
  Kaffe! Kan inte vara utan dig. Men att dricka varmt kaffe med en liten på armen eller i famnen är inte toppen. Det är också sällan som man hinner dricka det medan det är riktigt varmt. Ta-hand-om-bäbis kommer ofta emellan och vips så var kaffet pissljummet och kräver microuppvärmning, igen. Jag ledsnade. Nu kör jag iskaffe för hela slanten. Skål!

  Barnvaktsinredning.
  Aldrig trodde jag att vårt handfat (fyrkantigt), även skulle användas som säker bäbisförvaring under morgonduschen. Bäddar med handduk, dimrar ner belysningen och sätter på Lugna Favoriter på radion. Kevin myser och jag får min långa välbehövliga morgonavspolning. Så tänk på det om du ska renovera eller byta handfat och samtidigt väntar en liten. Stort, fyrkantigt + höga kanter = perfekt barnvakt.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar