Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Trippla uppsättningar extrakläder eller skotork och torkskåp?

  9 november 2016

  img_3398.jpg

  Kevin har ALDRIG varit klar innan mig när vi ska till i väg på morgonen, men när han fick reda på att vi skulle ta pulkan till dagis, ja då klädde han på sig alla ytterkläder själv och stod klar i hallen och väntade på mig. Han plockade fram min mössa, mina vantar och kunde inte förstå varför jag inte var klar än. Han ville ut och iväg.

  Annons

  Pulkan kittades med lammskinn och sen var det bara att kötta sig fram på de oplogade vägarna. Kevin njöt och jag fick morgonträning. Väl framme på dagis såg han ut som en snögubbe och hans kläder var redan blöta trots att dagen knappt starta. Det här med att ha extra uppsättningar av allt, blev väldigt tydligt. Två overaller känns på gränsen för lite så det blir nog ett blocketköp för att ha en back-up-overall.

  Jag är också inne på att ta hjälp av tekniken. Skotork och torkskåp vore inte fel att ha hemma. Just nu får badrumsgolvets golvvärme agera tork och även om det funkar ok är det inte så kul att ha hela golvet fullt med kläder .

   

  Och som vanligt finns det (för) många olika varianter, i olika prisklasser. Så vilken ska man ha? Vilken skotork funkar bäst?
  Vinterskorna är iaf köpta nu och det blev Viking ultra. Det visade sig vara ett bra köp. Bra pris, smidiga att ta på, lätta (ser tunga ut men är verkligen inte det), varma och vattentäta. Dessa skor skulle jag tom kunna köpa två uppsättningar av eftersom priset ”bara” är runt 400:-. Å andra sidan vet jag inte om det behövs två par eftersom de är så vattentäta och inte har massa tyg som kan bli blött. En skotork däremot kan ju göra stövlarna varma och gosiga 🙂

  Finns det något härligare än att att klicka hem saker på nätet och 1-2 dagar senare har man sina köp i hemmet. Tummen upp för Sportamores blixsnabba leverans! Dessutom, om det inte finns rätt storlek så kan man lägga in en bevakning (vilket jag gjorde på Kevin stövlar) och när de får in den storleken, exempelvis om det skett ett återköp, så får man mail om att det finns ett par på lager. Supersmidigt!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar