Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Tröstshopping gör skitdagar till bra dagar.

  16 mars 2017

  Den där morgonen för några veckor sedan. Den där morgonen då jag vara nära att säga upp mig från att vara mamma som lämnar på dagis. Den där morgonen då allt bara var så jävla jobbigt. Den morgonen blev jag räddad av ett mail. Ett mail från TIGER med ett viktigt meddelande. Kappan som jag suktat efter sedan december (jag vet det för jag ville ha den i julklapp) var nedsatt till halva priset. Det här är alltså kappan som jag blivit kär i och inte kan glömma. Klick, klick, klick, köp. På bussen, på väg till jobbet klickade jag hem min skatt. Och jag lovar, i samma stund som jag tryckte på köpknappen, sprids ett glädjerus i hela kroppen. Tröstshopping är the shit och det spelar ingen roll hur ytligt det är, det är balsam för själen.

  Annons

  Den här morgonen skulle också behöva lite tröstshopping för att balansen mellan skit och bra ska planas ut. Skulle verkligen behöva ett par vita sneakers nu när våren är här…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar