Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Två måsten för ökad rörelsefrihet

  18 maj 2014

  Bärsele – A must have! Ja det här kan vara vårt bästa köp när det kommer till babyprylar. Lucky me som också fick köpa det billigt billigt av en kompis. Plötsligt fick jag tillbaka mina armar och jag kan vara produktiv, samtidigt som jag ger närhet och gos till mini-me. Har sett att det finns värstingvarianter och nya modeller med stöd runt magen (min mage alltså), och kanske är det ett måste när han blir lite tyngre. För visst känns det lite i rygg och axlar efter ett tag. Han väger ju trots allt nästan 6,5 kilo nu och det tickar stadigt uppåt.

  Annons
  20140518-221803-80283954.jpg

  Bilden till vänster är inte arrangerad. Jag dammsuger faktiskt, även om T är förste dammsugare.

  Ett annat must have är en baby-sitter. Här myser Kevin medan jag lagar mat, står i duschen, sitter framför datorn eller pysslar. Här finns det såklart också dyrgripar, varianter med motor och som gungar sig själv, leksaker som hänger och dinglar och riktiga designsnyggingar. Dessa är säkert superbra men vi köpte vår för bara 299:- och enligt barnbutiken var det deras best seller (kanske pga priset men den fyller sin funktion och vi är kalasnöjda). Kan erkänna att jag var kritisk när T kom hem med den, kändes snålt och jag förknippar nog egentligen pris med kvalitet mer än vad jag vill erkänna. Men jag hade fel (kors i taket) och är glad att det inte var jag som åkte till affären för då hade det säkert blivit en tusing dyrare.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar