Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Ullared. Nedräkningen har börjat.

  19 september 2014
  Karta

  45 mil till paradiset. Kan det vara så tro? Vi får väl se. Snart är Ullared-oskulden ett minne blått.

  Japp det är bokat. På fredag kl 07:00 lämnar vi Stockholm för att bege oss till Ullared. Detta älskade, hatade, underbara, fasansfulla Ullared. Äntligen! Och jag som alltid sagt: aldrig i livet! Men snart bär det alltså av. Jag är laddad. T är livrädd. Jag ser framför mig hur jag lägger ner saker i shoppingvagnen, och hur han plockar ur. För att undvika delade meningar om vad som är viktigt, vad som är livsnödvändigt, vad som är Big Yes Yes, vad som kan vara lite kul att ha, vad som kommer vara användbart i höst, vinter, vår och sommar, så har jag såklart skrivit en lista. Till 98% är det saker till Kevin. Det vill säga Big Yes Yes-köp. För till Kevin kan man ju inte säga nej. ”Vill du inte att Kevin ska ha…” – kan komma att bli en fras som kommer att upprepas. I vissa fall kommer jag säkert vara tvungen att ta till mutor. Men det ska säkert gå bra. All shopping är ju såklart i syfte att SPARA & TJÄNA pengar, för det är ju det man gör när man handlar billigt. Jag gör det här för familjens skull. Vi åker till Ullared för Kevins skull… ja så är det faktiskt. Ju.

  Annons
  Ullared

  Snart ses vi kära Ullared!

  Jag har rekat lite på Ullareds hemsida för att få en liten uppfattning om vad de har och jag tror att jag kommer att bli positivt överraskad. Det verkar inte bara vara trams. Barnavdelningen ser kanonbra ut och även om sortimentet varierar (från dag till dag typ) så känns det som om vi kommer hitta det mesta som jag skrivit ner på vår lista.

  Hyllmeter

  En snutte i varje tass, en i bilen, en i vagnen, en i sängen, en i soffan, en i köket, en snutte överallt. (Bild från Ullareds blogg)

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar