Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Underhåller både Kevin och grannarna.

  29 oktober 2014

  Igår stötte jag på en av mina grannar och hon berättade att hon brukar höra oss (mig) sjunga för Kevin. Oj då, sa jag. Det gör inget, sa hon, det låter så gulligt. Hmmm… nää det kan inte vara sant. Hon måste ljuga. Skulle jag tycka att det var toppen att höra henne sjunga till Mupparna ellr Hakuna Matata. Inte direkt. Det var ju snällt sagt, men kan det ha varit en vinkning att ”hey dags att skruva ner volymen”. Jag får kanske tona ner min sång lite. Ingen kan tycka att det är kul att höra en som inte kan sjunga, sjunga. Det är ju bara så svårt att inte ryckas med. Att apa sig, dansa, sjunga och skutta runt till svängiga barndängor är värsta energiboosten. Hela jag blir lycklig och Kevin blir underhållen. Jag skulle rekommendera alla (oavsett om man har barn eller inte) att släppa loss till några Disney-hits, roliga ramsor eller klassiska barnsånger. Smörj upp ditt egna barnasinne. Ska sanningen fram, uppskattar kanske jag det här mer än Kevin just nu, men snart tror jag att vi står och skakar rumpa och sjunger tillsammans i vardagsrummet.

  Annons
  IMG_6576.JPG

  Skapade en Youtube-lista med härliga dängor man kan dansa och sjunga till.

   

   

  Jag har gjort spellistan offentlig. Vet du inte hur du söker efter den på Youtube (vilket jag inte vet), så har du länken här:
  http://www.youtube.com/playlist?list=PL7uBQO3RaxWy2R6dRC_1TqWUof3hE8pA5

  Det här är också den perfekta städmusiken – inget blir tråkigt när högtalarna pumpar ut gummibjörnstechno. Inget. Jag lovar.

  Enjoy!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar