Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Vab, vob och va fan.

  6 december 2015

  Så jäkla tröttsamt. Trots att jag testade ljusslingan innan så ser det ut såhär vid vår entré just nu… Proffsigt.

   Alla grannar vet att det bor en elektriker här (dvs T), så det gör saken liksom lite värre.

  Annons

  Men jag fattar inte hur det är möjligt att typ 50 lampor pajar när man sätter upp sling-jäveln. För JA, jag testade såklart innan. Nästan alla lampor fungerade, vilket gjorde mig väldigt glad eftersom slingan inte använts på typ fem år.

  Samtidigt blir jag inte förvånad. Den här veckan har inte direkt varit årets bästa. Den började ju med barn som vägrade sova på en hel natt och en kräksjuk sambo. Sedan fortsatte den med halsfluss för Kevin och VAB-premiär för mig. Jag har även ”VOBBAT”, dvs att jag både tagit hand om barn hemma och jobbat hemifrån samtidigt. Super-multitasking. Det funkade bra. Bättre än jag trodde.

  koja, padda och mamma kan jobba!

  Att få i honom medicinen däremot, det funkar inte så bra. Det är ett halvdagsprojekt och eftersom han ska ta den tre gånger per dag i 10 dagar, är det lite körigt.

  Nu blandar jag ut medicinen med koncentrerad saft (vilket smakar skit på riktigt) men det funkar bättre. Doktorn tipsade om att blanda det med chokladsås, så det står på inköpslistan.

    

  vägrar man sova på dagen så blir det såhär…

   
  Helgen bjöd på ett halvhysteriskt Ikea-besök, eftersom Kevin inte alls ville åka i vagnen trots att vi dukat upp med kakor och favoritboken. Det blev ett kort besök, men mest för att jag också lovat T att det skulle gå snabbt och smärtfritt.

  Sen idag har vi haft en sån där riktig tråksöndag. Jag och Kevin åkte tillbaka till IKEA med några felköp, T åkte och slängde grovsopor (vi hade ett megastort berg med kartonger och skräp som höll på blåsa iväg), jag har storstädat, T har borrat upp grejer och sen gav jag mig ju på den där jäkla ljusslinga.
  Det är så man längtar lite till måndagen så att den här jäkla veckan tar slut någon gång.
  Måndag. Det är ju dagen man gör omstart, nystart och rivstart. Tror det blir en bra sjudundrans jädra supervecka. Längtar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar