Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Vett och etikett ligger inte i generna.

  3 maj 2015

  IMG_8915.JPGJag skulle tippa på att jag var runt sju år, då jag fick den absolut sämsta presenten i hela mitt liv. Mamma eller/och pappa gav mig en Vett & etikettbok för barn. Hur kul var den presenten… De hade väl tröttnat på mitt bordsskick. Jag minns att jag blev skitarg och tyckte att de fick skylla sig själva. Det var ju deras jobb att lära mig. Deras misslyckande ska väl inte belasta mig. Jag tror inte att jag öppnade boka en enda gång. Men det borde jag kanske ha gjort, eftersom jag nu i vuxen ålder helst har gaffeln i höger hand. Slafsandet har jag nog slutat med, men är det mat som tillåts äta med händerna trivs jag som bäst. Jag skulle kunna sitta och gnaga på revben eller kotlettben en hel kväll och lämnar aldrig kvar ett enda majskorna på kolven. Det är därför omöjligt för mig att inte låta Kevin njuta av maten fullt ut. Städningen efteråt är sådär men jag har lyckats få Kevin att hjälpa till med att torka av bordet efter sig. Planen är givetvis att kunna lämna över dammsugaren och moppen inom snar framtid.  

  Annons

  IMG_8917.JPG

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar