Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Vi kallar honom Ernst…

  23 oktober 2014

  IMG_6548.JPG

  Att tvättmaskinen käkar strumpor (eller i alla fall den ena i paret) är ju ingen nyhet. Men nu tampas jag även men en strumpavryckare. Strumporna åker av så fort jag vänder ryggen till. Standardsvaret på frågan: ”Vad letar du efter”, är just nu: ”Kevins strumpor”.

  Annons

  Han är en barfotakille, en Ernst.
  Kläder överlag verkar just nu inte ligga på hans topp10. Det är vilda protester varje gång ett plagg ska på. Jag har testat lite olika varianter. Att leka på kläderna, att smyga på de, att gör det så fort som möjligt, men det spelar ingen roll. Kläder är äckligt just nu. Antar att det är en hata-klä-på-mig-fas… Barn hjälper en verkligen att öva upp sitt tålamod. Smile!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar