Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Vi kom. Vi shoppade. Vi överlevde.

  22 september 2014

  IMG_6170.JPG

  Mys-måndag. Regn. Höst-feeling. Stanna inomhus. Tända ljus. Det är en perfekt dag att återhämta oss från helgens tripp till Ullared. Från soffan ligger jag och tittar på alla bra köp. När orken kommer tillbaka ska alla grejer förflyttas till en mer lämplig plats än vardagsrumsgolvet. Ullared. Vilket galet, galet, galet ställe. Tusenlapparna fullständigt flög iväg och ändå höll jag igen. Men kul var det och Kevin har fått både leksaker och kläder för framtiden. Denna jättelika gul/blåa köphall innehåller det mesta man behöver (och inte behöver) och kan verkligen få igång shopping-djävulen inom en. Men mängden varor gjorde också att jag blev lite mätt på shopping. Det var så mycket av allt, hela tiden, så till slut orkade jag inte bry mig om det som låg på hyllorna. Kevin var en pärla. Han skrattade och sov om vartannat. Underbart shoppingsällskap.

  Annons

  IMG_6153.JPG

  Så, var det värt typ 90 mil (t/r)? Jo men det tycker jag. Att köra en mini-weekend är ju trevligt oavsett vart man åker. Barnavdelningen var kanon och Kevin har fått många fina leksaker och kläder som klarar den kommande vintern, vilket var målet med besöket.

  Kommer jag åka tillbaka? Ja, absolut. När Kevin behöver nya leksaker och större kläder, då drar i alla fall jag igen. T kommer till 100% stanna hemma och ta hand om Kevin. Att stångas med kundvagnar var inte riktigt hans grej, men han bet ihop bra måste jag säga.

  Bästa Kevin-köpen:

  IMG_6162.JPGIMG_6159.JPG

  IMG_6160.JPGIMG_6158.JPG

  IMG_6161.JPGIMG_6167.JPG

  IMG_6157.JPG

   Mitt absolut bästa Ullaredstips: Åk dit en vardag! Shoppingen på fredagen var extremt mycket trevligare och stillsammare, än på lördagen då det var smått hysteriskt.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar