Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Vilka vinterskor är bäst för barn?

  14 oktober 2016
  img_6182.jpg

  Vintern var lättare förr, när han var liten och bara kunde bäddas ner i en åkpåse.

  Operation höst- och vinteroutfit är igång. Overall, vinterjacka, fodrat regnställ och vanligt regnställ är  check, check, check, check eftersom jag köpte allt i en storlek för stort förra året. Lite tråkigt ur ett shoppingperspektiv, men mycket glädje för plånboken. Vinter/funktionskläder för barn är så galet dyrt. Dyrt eftersom de snabbt blir urvuxna. Dyrt eftersom oron över att de små ska frysa, är så stor att man bara litar på de dyrare märkena. Skor däremot måste ses över. Så där är jag nu. I den fruktansvärda vinterskodjungeln. Förvirrad och helt bortkommen. Man vill ju inte köpa fel…

  Annons

  När jag står inför den här typen av köp blir jag besatt och galen. Jag kan inte bara gå och köpa första bästa sko, jag googlar sönder varenda barnsida, läser recensioner och testresultat. Trots all tid jag lägger ner på att reka, kommer jag ändå inte fram till vilka skor vi ska köpa. Så vilka skor är bäst för en 2,5 åring? Vilka är de bästa dagisskorna? Vilka skor är varma, vattentäta och lekvänliga? Det här uppdraget har pågått i min hjärna för länge men i helgen ska det slutföras…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar