Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Vilse i barnstolsdjungeln.

  9 augusti 2014

  barnstolar

  Och så var det dags att grotta in sig igen. Denna gång gäller det ingrottning i barnstolsdjungeln. Kevin gapar stort och slänger sig över köksbordet så fort det är dags för oss att äta. Han skulle kunna sluka precis vad som helst känns det som. Som tur är, är han lika intresserad av sina egna små smakportioner och han sitter gärna själv och kladdar. Så, för att skapa lite ordning kring bordet, och för att öka våra chanser att kunna äta utan att ha barn i knät, är det dags att införskaffa en kungatrofé till junior. Som vanligt finns det hysteriskt många olika varianter att välja på, och som vanligt är det svårt att veta vilken variant som är bäst (för oss). Vårt kök gapar inte direkt tomma kvadratmetrar, så stolen får gärna vara lite slank och smidig. För att undvika brutna tår, skulle jag uppskatta om stolsbenen inte spretade så långt ut. Sen har man ju de där självklara kraven, som att den ska vara säker, snygg och inte svindyr. Men nästa alla stolar (förutom typ IKEAs som inte är speciellt snygg och som dessutom har ben som spretar rätt ut) är ganska dyra. I de flesta fallen måste man även köpa till babysittillbehören för ytterligare typ en femhundring. Det här är ett till sånt där köp, som man vill ska bli rätt från början, både för att det kostar några tusingar och för att man ska leva med stolen ett par år.

  Annons

  Den där Babyplannern som jag efterlyste när var gravid, lyser med sin frånvaro. Ingen som nappade på den affärsidén. Synd. Han/hon skulle verkligen kunna göra lite nytta.

  Tripptrapp

  Det lutar lite åt den klassiska Tripp Trapp från Stokke och vore det inte för priset skulle den redan stå i vårt kök. Jag gillar verkligen den turkosa, men vitt eller svart är ju inte heller fel.

  Tar gärna emot plus och minus om olika stolar, samtidigt som jag letar på Blocket och hoppas på fynd.

   

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar