Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Vita-sneakers-premiär. Nu är det vår!

  3 april 2017

  Vår = promenad på grusiga och dammiga vägar i sprillans nya vita sneakers!

  Hur är det möjligt att det man klicka hem och lägger i shoppingkorgen, kan levereras till ens dörr mindre än 24 timmar senare? För 29 kronor! Hur går det till? Sportamores blixtsnabba leverans gjorde det möjligt att få avnjuta denna våriga helg i nya kritvita sneakers. Jag la beställningen klockan 22:00 ena kvällen och signerade leveransen klockan 19 kvällen efter. Det är ju galet. Nästan sjukt. Men som jag tackar för denna grymma service, det är imponerande.

  Annons

  Att det dessutom var 30% rea på alla skor var såklart väldigt triggande och ledde såklart till att investera i två par skor. Nästan ”två för en” så det var ju bra. Så bra att alla familjemedlemmar blev glada… 😉

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar